Πασ Γιαννινα Παναθηναικοσ 2-1 - - Ο πασ γιάννινα είχε δοκάρι με τον ελευθεριάδη στο 39', με τον έλληνα επιθετικό να αστοχεί από πολύ ευνοϊκή θέση.

Πασ Γιαννινα Παναθηναικοσ 2-1 - - Ο πασ γιάννινα είχε δοκάρι με τον ελευθεριάδη στο 39', με τον έλληνα επιθετικό να αστοχεί από πολύ ευνοϊκή θέση.. Ο πασ γιάννινα έδειξε καλύτερο πρόσωπο στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και κυρίως μετά την είσοδο του μυστακίδη στην αναμέτρηση. Τον κράταει «ζωντανό» ο μπαρμπόσα. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Η ομάδα πασ γιάννινα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες στη διοργάνωση σούπερ λιγκ 1. Από την άλλη ένας παναθηναϊκός, που προβληματίζει, αλλά είναι ικανός να αντιδράσει.

Η ομάδα του πετράκη άλλαξε και το σύστημα της και απείλησε τον παναθηναϊκό τόσο με τον νεαρό επιθετικό όσο και με τον αθανασιάδη. Το ματς θα διεξαχθεί τελικά στο γήπεδο του παναιτωλικού στο αγρίνιο την πέμπτη (18/02) λόγω ακαταλληλότητας. Η ομάδα πασ γιάννινα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες στη διοργάνωση σούπερ λιγκ 1. Όπως είχε γίνει και στον αρχικό προγραμματισμό του αγώνα, έτσι και τώρα ο παναθηναϊκός. Ο πασ γιάννινα έδειξε καλύτερο πρόσωπο στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και κυρίως μετά την είσοδο του μυστακίδη στην αναμέτρηση.

Pas Giannina Pana8hnaikos 2 1 Etsi Eftasan Oi Hpeirwtes Sthn Anatroph Video Photos Onsports Gr
Pas Giannina Pana8hnaikos 2 1 Etsi Eftasan Oi Hpeirwtes Sthn Anatroph Video Photos Onsports Gr from onsports.bbend.net
Ριντ 8, μόργκαν 19(1), χελιώτη, μούλη 11, λύμουρα 6, καλαμπάκου 9(3), κωτούλα 2, δίελα 2, παναγιωτοπούλου, ζιάκα πασ γιάννινα (δουβίτσας): Αντιθέτως, ο παναθηναϊκός μαζί με τη λαμία ήταν οι δύο ομάδες που πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά χωρίς αγώνα. Ήττα και «τελικός» στο οακα. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο πέδρο κόντε, ο οποίος πέτυχε αμφότερα τα γκολ των γηπεδούχων, με το δεύτερο ειδικά να διεκδικεί τον τίτλο του. Οι μπουκ έδωσαν έναν τόνο ανόδου στον άσο, που. Το ματς θα διεξαχθεί τελικά στο γήπεδο του παναιτωλικού στο αγρίνιο την πέμπτη (18/02) λόγω ακαταλληλότητας. Το επικίνδυνο πάτημα του καρασαλίδη (vid). Ποιος θα κερδίσει τα 2 ντέρμπι;

Live streaming* σε επιλεγμένους αγώνες και cash out*!

Η ομάδα πασ γιάννινα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες στη διοργάνωση σούπερ λιγκ 1. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης! Ο πασ γιάννινα καίγεται για τη νίκη , αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, έχουν συσσωρευθεί άγχος και πίεση. Ο επιθετικός του πασ πριν πετύχει το γκολ πέφτει πάνω στον διούδη, με τον διαιτητή τζήλο να μην βλέπει την ξεκάθαρη παράβαση. Πανούση 17(3), σαρηγιαννίδου 5, ντάλλα, κατσαμούρη 2, γκρέις 14, μπράουν 5, χρηστάκη, βιντσιλαίου σ. Τον κράταει «ζωντανό» ο μπαρμπόσα. Ανετος ο πασ στα γιάννενα, βύθισε ακόμη περισσότερο τη λαμία. Το αθλητικό σχόλιο του τσίπρα για τον πασ γιάννινα. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο πέδρο κόντε, ο οποίος πέτυχε αμφότερα τα γκολ των γηπεδούχων, με το δεύτερο ειδικά να διεκδικεί τον τίτλο του. Η ομάδα της ελένης καπογιάννη παρέμεινε στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με τον ολυμπιακό. Ο πασ γιάννινα μπήκε με περισσότερη διάθεση για να πάρει κάτι από το παιχνίδι, με τον παναιτωλικό να οπισθοχωρεί και να δίνει στους γηπεδούχους την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η ομάδα του πετράκη άλλαξε και το σύστημα της και απείλησε τον παναθηναϊκό τόσο με τον νεαρό επιθετικό όσο και με τον αθανασιάδη. Ο πασ γιάννινα είχε δοκάρι με τον ελευθεριάδη στο 39', με τον έλληνα επιθετικό να αστοχεί από πολύ ευνοϊκή θέση.

Ο πασ γιάννινα είχε δοκάρι με τον ελευθεριάδη στο 39', με τον έλληνα επιθετικό να αστοχεί από πολύ ευνοϊκή θέση. Η ομάδα του πετράκη άλλαξε και το σύστημα της και απείλησε τον παναθηναϊκό τόσο με τον νεαρό επιθετικό όσο και με τον αθανασιάδη. Πανούση 17(3), σαρηγιαννίδου 5, ντάλλα, κατσαμούρη 2, γκρέις 14, μπράουν 5, χρηστάκη, βιντσιλαίου σ. Ο επιθετικός του πασ πριν πετύχει το γκολ πέφτει πάνω στον διούδη, με τον διαιτητή τζήλο να μην βλέπει την ξεκάθαρη παράβαση. Η ομάδα πασ γιάννινα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες στη διοργάνωση σούπερ λιγκ 1.

Pas Giannina Pana8hnaikos 2 1
Pas Giannina Pana8hnaikos 2 1 from athleticlarissa.gr
Λύτρωση με σφιντέρσκι πριν από την αεκ (pics). Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Από την άλλη ένας παναθηναϊκός, που προβληματίζει, αλλά είναι ικανός να αντιδράσει. Ριντ 8, μόργκαν 19(1), χελιώτη, μούλη 11, λύμουρα 6, καλαμπάκου 9(3), κωτούλα 2, δίελα 2, παναγιωτοπούλου, ζιάκα πασ γιάννινα (δουβίτσας): Το ματς θα διεξαχθεί τελικά στο γήπεδο του παναιτωλικού στο αγρίνιο την πέμπτη (18/02) λόγω ακαταλληλότητας. Ο πασ γιάννινα έδειξε καλύτερο πρόσωπο στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και κυρίως μετά την είσοδο του μυστακίδη στην αναμέτρηση. Ο πασ γιάννινα είχε δοκάρι με τον ελευθεριάδη στο 39', με τον έλληνα επιθετικό να αστοχεί από πολύ ευνοϊκή θέση. Στο 23' του αγώνα ο πασ γιάννινα προηγήθηκε με γκολ του κρίζμαν.

Το ματς θα διεξαχθεί τελικά στο γήπεδο του παναιτωλικού στο αγρίνιο την πέμπτη (18/02) λόγω ακαταλληλότητας.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης! Ποιος θα κερδίσει τα 2 ντέρμπι; Το επικίνδυνο πάτημα του καρασαλίδη (vid). Ανετος ο πασ στα γιάννενα, βύθισε ακόμη περισσότερο τη λαμία. Λύτρωση με σφιντέρσκι πριν από την αεκ (pics). Ο πασ γιάννινα καίγεται για τη νίκη , αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, έχουν συσσωρευθεί άγχος και πίεση. Πανούση 17(3), σαρηγιαννίδου 5, ντάλλα, κατσαμούρη 2, γκρέις 14, μπράουν 5, χρηστάκη, βιντσιλαίου σ. Τον κράταει «ζωντανό» ο μπαρμπόσα. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο πέδρο κόντε, ο οποίος πέτυχε αμφότερα τα γκολ των γηπεδούχων, με το δεύτερο ειδικά να διεκδικεί τον τίτλο του. Νέα αλλαγή έδρας προέκυψε στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου ελλάδας ανάμεσα στον πασ γιάννινα και στον παναθηναϊκό. Το αθλητικό σχόλιο του τσίπρα για τον πασ γιάννινα. Η ομάδα της ελένης καπογιάννη παρέμεινε στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με τον ολυμπιακό. Ριντ 8, μόργκαν 19(1), χελιώτη, μούλη 11, λύμουρα 6, καλαμπάκου 9(3), κωτούλα 2, δίελα 2, παναγιωτοπούλου, ζιάκα πασ γιάννινα (δουβίτσας):

Νέα αλλαγή έδρας προέκυψε στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου ελλάδας ανάμεσα στον πασ γιάννινα και στον παναθηναϊκό. Ριντ 8, μόργκαν 19(1), χελιώτη, μούλη 11, λύμουρα 6, καλαμπάκου 9(3), κωτούλα 2, δίελα 2, παναγιωτοπούλου, ζιάκα πασ γιάννινα (δουβίτσας): Ο πασ γιάννινα είχε δοκάρι με τον ελευθεριάδη στο 39', με τον έλληνα επιθετικό να αστοχεί από πολύ ευνοϊκή θέση. Στο 23' του αγώνα ο πασ γιάννινα προηγήθηκε με γκολ του κρίζμαν. Ποιος θα κερδίσει τα 2 ντέρμπι;

Pasas O Konte 2 1 O Pas Ton Pana8hnaiko Sport 24
Pasas O Konte 2 1 O Pas Ton Pana8hnaiko Sport 24 from www.sport24.gr
Όπως είχε γίνει και στον αρχικό προγραμματισμό του αγώνα, έτσι και τώρα ο παναθηναϊκός. Ήττα και «τελικός» στο οακα. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο πέδρο κόντε, ο οποίος πέτυχε αμφότερα τα γκολ των γηπεδούχων, με το δεύτερο ειδικά να διεκδικεί τον τίτλο του. Στο 23' του αγώνα ο πασ γιάννινα προηγήθηκε με γκολ του κρίζμαν. Η ομάδα της ελένης καπογιάννη παρέμεινε στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με τον ολυμπιακό. Αντιθέτως, ο παναθηναϊκός μαζί με τη λαμία ήταν οι δύο ομάδες που πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά χωρίς αγώνα. Ο πασ γιάννινα μπήκε με περισσότερη διάθεση για να πάρει κάτι από το παιχνίδι, με τον παναιτωλικό να οπισθοχωρεί και να δίνει στους γηπεδούχους την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο πασ γιάννινα είχε δοκάρι με τον ελευθεριάδη στο 39', με τον έλληνα επιθετικό να αστοχεί από πολύ ευνοϊκή θέση.

Live streaming* σε επιλεγμένους αγώνες και cash out*!

Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Λύτρωση με σφιντέρσκι πριν από την αεκ (pics). Οι μπουκ έδωσαν έναν τόνο ανόδου στον άσο, που. Ο πασ γιάννινα έδειξε καλύτερο πρόσωπο στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και κυρίως μετά την είσοδο του μυστακίδη στην αναμέτρηση. Ήττα και «τελικός» στο οακα. Όπως είχε γίνει και στον αρχικό προγραμματισμό του αγώνα, έτσι και τώρα ο παναθηναϊκός. Η ομάδα πασ γιάννινα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες στη διοργάνωση σούπερ λιγκ 1. Το αθλητικό σχόλιο του τσίπρα για τον πασ γιάννινα. 1x με απόδοση 1.40 στον οπαπ. Η ομάδα του πετράκη άλλαξε και το σύστημα της και απείλησε τον παναθηναϊκό τόσο με τον νεαρό επιθετικό όσο και με τον αθανασιάδη. Νέα αλλαγή έδρας προέκυψε στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου ελλάδας ανάμεσα στον πασ γιάννινα και στον παναθηναϊκό. Αντιθέτως, ο παναθηναϊκός μαζί με τη λαμία ήταν οι δύο ομάδες που πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά χωρίς αγώνα. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο πέδρο κόντε, ο οποίος πέτυχε αμφότερα τα γκολ των γηπεδούχων, με το δεύτερο ειδικά να διεκδικεί τον τίτλο του.

Ο πασ γιάννινα είχε δοκάρι με τον ελευθεριάδη στο 39', με τον έλληνα επιθετικό να αστοχεί από πολύ ευνοϊκή θέση πασ γιαννινα. Η ομάδα της ελένης καπογιάννη παρέμεινε στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με τον ολυμπιακό.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook